Zakelijke Bijeenkomst?
Het WapenkwartierZAKELIJKE BIJEENKOMST


ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Hotel Medemblik beschikt over 2 zalen met de mogelijkheid om voor groepen tot 100 personen vergaderingen of presentaties te organiseren. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

WAPENKWARTIER

Een kwartier was in vroegere dagen een ruimte waar mensen samen kwamen. Zo ook in ons Wapenkwartier. Deze compleet vernieuwde ruimte is zeer geschikt voor allerlei bijeenkomsten. U heeft de beschikking over een LCD LED monitor met VGA- en HDMI aansluiting met geluid, gratis WIFI, een flip over en een vergaderkoffer. In het Wapenkwartier beschikt u tevens over een eigen koffiemachine om zelf verse koffie, cappuccino of thee te zetten.

ZAKELIJK VERWEN ARRANGEMENT

Wij ontvangen u in Het Wapenkwartier met verse koffie en lekkere roomboterkoekjes. Doorlopend staat er in de ruimte vers water met munt en in ochtendpauze serveren wij wat zoete lekkernijen.
Wij serveren een “healthy lunch” met salade, belegde minibroodjes, soepje van het seizoen, smoothy en fruit. Tijdens de middagpauze serveren wij in de Lounge een afternoon tea met scones en sandwiches. Er staat in de zaal een koelkast met frisdranken. In de zaal maakt u gebruik van ons presentatiescherm inclusief geluidsinstallatie en flip over. U kunt gezellig borrelen ter afsluiting, waarbij wij een hapjesplateau serveren met koude en warme hapjes, robuust brood en dips (€ 5,50 p.p. extra exclusief drank).
Dit verwenarrangement is op basis van 8 uur, maar is ook uit te breiden naar een 12- of 24-uurs arrangement.

Maar natuurlijk zijn er ook vele standaard 8- 12 of 24-uurs arrangementen mogelijk. Kijkt u hier voor de verdere informatie en mogelijkheden, klik hier voor onze vergaderinformatie.

Vergaderen in een inspirerende omgeving?