Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Wijnproeverij: Europa, de oude wijnwereld?

Op vrijdag 16 februari trappen wij vol trots af met onze eerste wijnproeverij ‘Europa, de oude wijnwereld?’ In de nieuwe wijnkelder van het Wapen proeft u onder leiding van vinologe Caroline Cocheret acht zeer uiteenlopende wijnen.  Tijdens de eerste twee proefavonden 16 februari en 16 maart maakt u kennis met het brede spectrum dat wijn op dit moment te bieden heeft. Tijdens de laatste wijnproeverij op vrijdag 13 april ervaart u acht mooiste wijnen uit onze eigen kelder.

Caroline Cocheret is een bevlogen wijntopper. Ze heeft na het halen van haar wijnbrevet, de Vinologenopleiding aan de Wijnacademie gevolgd. Inmiddels geeft zij al enige tijd met heel veel plezier wijncursussen, adviseert diverse winkels en horecazaken, verzorgt wijn- en spijsworkshops bij een kookschool en ze is ook nog eens wijndocent. Daarmee is nog niet alles gezegd, want momenteel volgt Caroline de Magister Vini opleiding.

De drie proefavonden worden afgesloten met het legen van de flessen in combinatie met wat lekkere charcuterie en brood.

Vanaf 19.00 uur verwachten wij u waarna we om 19.30 uur gaan beginnen met het open trekken van de eerste flessen.  De avond zal ongeveer tussen 21.30 en 22.00 uur afgelopen zijn. De prijs voor deze eerste avond is € 35,00 p.p.

Schrijf u in voor dit evenement

Deelnemen? Vul onderstaand formulier in. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wees snel!Datum:

16 februari

Time:

19:00 - 22:00

Kosten:

€35

Locatie

Wapen van Medemblik
Oosterhaven 1
Medemblik, 1671 AA Nederland

Telefoonnummer

0227543844

Website

www.hetwapenvanmedemblik.nl

Organisator

Wapen van Medemblik
Telefoon:
0227-543844
E-mail:
info@hotelmedemblik.nl
Website:
https://www.hotelmedemblik.nl/

Deel dit evenement

Meld u aan voor dit evenement