Onze dinerkaart

Met een compleet vernieuwde keuken vanaf januari 2018 in combinatie met gastheerschap vanuit het hart, maken wij uw verblijf tot een bijzonder genoegen. De steeds wisselende kaart staat garant voor een grote variëteit aan verfijnde gerechten en mooie passende wijnen. En met onze nieuwkomer De Josper, een pure smaak van grill en houtskooloven.

 





Voorgerechten


Wij serveren bij onze voorgerechten en soepen brood en boter.

VOORGERECHTEN

Rundercarpaccio € 11.50
Grana Padano | rucola | pijnboompitten | truffelmayonaise
Mousse van gestoomde makreel € 12.50
Baba ganoush | cherrytomaatjes | komkommer | kruidendressing
Gemarineerde zalm € 12.50
Tomatengazpacho | kruidenolie | zeekraal | lamsoren
Crème van geitenkaas en zoetzure bietjes (V) € 11.00
Appel | pecannoten | bramen | mesclun
Taartje van Provençaalse groenten (V) € 11.00
Croutons van desembrood | Manchegokaas | basilicummayonaise

SOEPEN

Courgette velouté € 7.00
Gerookte zalm | crème fraîche
Gevulde vissoep € 7.50
Desemcrostini | rouille
Maaltijdgroentesoep uit de Josper (V) € 10.00
Buffelmozzarella | croutons | basilicumolie | brood en boter


Hoofdgerechten


Wij serveren bij onze hoofdgerechten frites en mayonaise op tafel.

VIS

Sliptong met z’n drieën € 23.50
Friet | sla | mayonaise
Geroosterde scholfilet € 20.00
Zeekraal | zoete aardappelmousseline | beurre blanc
Catch of the day dagprijs
Dagverse vangst

VEGETARISCH

Krokante portobello € 16.50
Geitenkaas | rucola | rode biet
Italiaanse gnocchetti € 16.50
Paddenstoelen | zongedroogde tomaat | Taleggiokaas

SALADES

Caesarsalade € 16.00
Gegrilde kip uit de Josper oven| little gem sla | gekookt ei | Parmenzaanse kaas | cherrytomaatjes | croutons
Oosterse vissalade € 18.00
Albacore tonijn | gemarineerde zalm | gerookte zalm | tempura van gamba | noedels | soja-sesamdressing
Parelgort-bonensalade (V) € 16.00
Little gem sla| cherrytomaatjes | gefrituurde falafel

VLEES

Ierse runderentrecote 250 gr. (Josper) € 26.50
Groentengarnituur |knoflookjus | frites | mayonaise
Ierse kogelbiefstuk 200 gr. (Josper) € 19.50
Groentegarnituur | knoflookjus | frites | mayonaise
USA Bavettesteak 200 gr. (graangevoed / Josper) € 20.50
Groentegarnituur | knoflookjus | frites | mayonaise
Gaasterlander varkenslende (Josper) € 18.50
Groentegarnituur | knoflookjus | frites | mayonaise
Wapenburger (200gr) van de JOSPER € 15.75
Brioche bol | 200 gram Black Angus | spek| uien | tomaat | sla | salsa
Spare ribs €17.50
Salsa | knoflooksaus | salade
Gelakte eendenborst € 19.50
Eigen gemaakte zuurkool | crème van bospeen | gemarineerde paddenstoelen
Zacht gegaarde lamsbout € 22.00
Crème van gele peen | Opperdoezer rondjes | meiknol | lamsjus


NAGERECHTEN

DESSERTS

Vanille hangop € 7.00
Blauwe bessen | granola crunch | imkerhoning | cassis-sorbetijs
Coupe Romanoff € 7.00
Aardbeien | frisse kwarkmousse | roomijs
Mokkatartelette € 7.00
Bosvruchten | meringue | vanille-ijs
Fruitsorbet € 7.00
Vers fruit | spuitwater | bosvruchtencoulis | 2 bollen sorbetijs
Kaasplankje € 9.00
5 kazen door onze chef geslecteerd | compote | rozijnenbrood

DESSERTWIJNEN

Moscato d’Asti ‘Bricco Riella’, Piëmonte, Italië € 4.50 per glas
Cascina Pian d’Or, Piëmonte, Italië | Voor bij desserts met fruit of sorbetijs. Fris en licht mousserend
Muscat de Riversaltes € 5.25 per glas
Domaine des Schistes | Goede begeleider bij uw romige ijsdesserts
Pedro Ximenez € 5.00 per glas
Jerez, Spanje | bij uitstek geschikt bij chocolade, gember en noten
Tokaji Magita 'Cuvee Edes' € 5.25 per glas
Lekker bij een kaasplateau maar ook bij zoete desserts

Reserveer een tafelWIJ WENSEN U SMAKELIJK ETEN