Onze dinerkaart

 

Wij verwelkomen u weer heel graag in ons restaurant vanaf woensdag 26 januari.

Het diner wordt geserveerd van 17.00 tot 21.00 uur in ons restaurant, gezellige lounge of serre.

Onderstaand vindt u onze diner gerechten.





Voorgerechten

Wij serveren bij onze voorgerechten en soepen brood en boter.

VOORGERECHTEN

Salade van het seizoen € 9.95 (V)
paddenstoelen uit het bos | haricots verts | gepofte kastanje van de schaaf | paarse peenfrieten | uienmarmelade | ingelegde groenten | gepofte bospeen | mesclune sla | broodsoldaatjes | bieslook kaasspread
Rundercarpaccio € 12.50
truffelmayonaise | zoet-zure bospaddenstoelen | broodsoldaatjes | oude kaas van de schaaf | rucola | pijnboompitten
Papadum met gerookte noorse zalm € 13.50
Onze zelf gerookte zalm uit de Josper met VOC kruiden | ingelegde groenten | geroosterde zalm met sesam | wasabipoeder | kruiden-kaascrème | furikake | uienmarmelade | bietengel

SOEP

Romige oosterse pompoensoep € 7.95
kokos | sereh | gevogelte | granny Smith | pijnboompitten | tuinkruiden
Uiensoep (V) € 6.95
mosterdzaad | rode wijn | broodcrouton
Franse vissoep € 8.50
visproeverij | bosui | bruschetta's | rouille


Hoofdgerechten

Wij serveren bij onze hoofdgerechten frites en mayonaise

VIS

Op de huid gebakken Noorse zalmfilet € 19.50
Citrus-risotto | gepofte wortel | sjalot | venkel | sereh beurre blanc
Kabeljauw op de huid geroosterd € 21.50
Fregola | groenten van het seizoen | Hollandaisesaus met groene kruiden

SALADES


VLEES

Wapenburger (180 gr.) € 18,50
Runderhamburger | brioche brood | bacon | krokante uienringen | champignons | crispy sla | tomaat-uimarmelade | chilimayonaise | huisgemaakte atjarsalade
Gebakken Hollandse kogel biefstuk (200 gr.) € 21.50
seizoensgroenten| Provencaalse aardappels uit de oven | romige groene peper-Cognacsaus

VEGETARISCH


Thaise gele groentencurry € 16.50
Milde gele curry met kikkererwten | seizoensgroenten | gepofte champignons | krokante ui | kruidenrijst | bosui | schorsenerenchips | gefrituurd hoevenei

NAGERECHTEN

DESSERTS

Dame blanche € 6.95
3 bollen vanille-ijs | warme chocoladesaus | witte chocolade krullen | seizoensfruit
Home made bread and butter € 6.95
Rijkelijk gevulde bread and butter pudding | speculaasroomijs | specerijenkaramel
Chocoladeproeverij € 7.95
Lopend chocoladetaartje | witte chocolade mousse | chocolade spekkoek | fudgecrème | koffieboontjes | mintsiroop

DESSERTWIJNEN

Chateau de Stony Muscat de Languedoc € 5.95 per glas
Frankrijk, Frontignan "Soleil d'Hiver" | Voor bij desserts met fruit, tarte tatin, crème brulée, eendenlever of blauwe schimmelkazen
Romate Pedro-Ximenez € 5.95 per glas
Andalusië-Jerez, Spanje | Goede begeleider voor bij desserts met chocolade, gember, noten en karamel
Pedro Ximenez € 5.25 per glas
Jerez, Spanje | bij uitstek geschikt voor bij desserts met chocolade, gember, noten en karamel
Tokaji Beres 'Magita Edes' Tokaj € 5.95 per glas
Als aperitief, maar ook bij zoete desserts met fruit en kwark of kruidige gerechten

Reserveer een tafelWIJ WENSEN U SMAKELIJK ETEN