Onze dinerkaart

De steeds wisselende kaart staat garant voor een grote variëteit aan verfijnde gerechten en mooie passende wijnen. Samen met gastheerschap vanuit het hart, maken wij uw avond graag compleet.





Voorgerechten

Wij serveren bij onze voorgerechten en soepen brood en boter.

VOORGERECHTEN

Carpaccio van geroosterde runderlende € 11.00
Five spice | peul| radijs | paksoi | terriyaki | cassave
Eendenlever € 12.00
Krokante kippenhuid | knolselderij | sambal-gelei | komkommer
Kaasfondue met Vacherin Mont D'or [V] € 10.50
Crudité van groenten | roggebrood | kropsla
Gerookte zalmrug met klassiek garnituur € 12.00
Mierikswortelcrème | kappertjes | rode ui | toast
Wapenlicious (v.a. personen) € 17,50 p.p.
8 koude amuses en warme hapjes | soepje van het seizoen | brood met dip

SOEPEN

Ossenstaartbouillon € 8.00
Chiffonnade van prei | ossenstaart | knolselderij | Madeira
Geroosterde Pomodorisoep (V) € 6,75
Mascarpone | gefrituurde peterselie
Schaaldierenbisque € 8.00
Oosterse gambadumpling | lobbige room


Hoofdgerechten

Wij serveren bij onze hoofdgerechten frites en mayonaise op tafel.

VIS

Krabburger van soft-shell krabtempura € 21.50
Mango | szechuanpeper | brioche | parelgort | kokos | koriander
Gegrilde zeebaarsfilet € 21.95
Gepofte wilde rijst | gebakken suikersla | gremolata met octopus

VEGETARISCH

Risotto met truffel en paddenstoelen € 16.50
Groene asperges | knolselderij | Parmezaanse kaas

SALADES

Salade met lauw-warme geitenkaas (V) € 15.50
Vijgen | groene appel | gerookte amandelen | zoetzuur van pompoen | kruidenolie
Vissalade € 19.50
Gerookte tonijn | gamba's | gerookte zalm | rode ui | gefrituurde kappertjes | spruitgroenten

VLEES

Varkens ribroast uit de Josper € 18.00
BBQ groenten | gerookte knoflookjus
Ierse kogelbiefstuk 200 gr. (Josper) € 20.00
BBQ groenten | gerookte knoflookjus
Wapenburger (200gr) van de JOSPER € 16.50
Brioche bol | 200 gram Black Angus | jalapeno peper | BBQ-tomaat-uiensaus | tortillachips
Gebakken hertenbiefstuk € 25.50
Rode kool | groene asperges | stofpeertje | appelstroopjus
Gestoofde kalfssukade € 19.00
Gekonfijte zuurkool van Kramer |pommes fondant | eigen stoofjus


NAGERECHTEN

DESSERTS

Losgeslagen tiramisu € 8.00
Mascarpone mousse | gelei van koffielikeur | koude koffiesoep | lange vinger met cacao
Crème Brûlée € 7.50
VOC kruiden | kruim van West-Friese krentenmik | speculaas roomijs
Chocolade kokostaartje € 7.50
Chocolatechipijs | kokos-sesamsaus
Pantosti met Vacherin Mont D'or € 8.50
Brioche |gekarameliseerde witlof | truffelhoning

DESSERTWIJNEN

Moscato d’Asti ‘Bricco Riella’, Piëmonte, Italië € 4.50 per glas
Cascina Pian d’Or, Piëmonte, Italië | Voor bij desserts met fruit of sorbetijs. Fris en licht mousserend
Muscat de Riversaltes € 5.25 per glas
Domaine des Schistes | Goede begeleider bij uw romige ijsdesserts
Pedro Ximenez € 5.00 per glas
Jerez, Spanje | bij uitstek geschikt bij chocolade, gember en noten
Tokaji Magita 'Cuvee Edes' € 5.25 per glas
Lekker bij een kaasplateau maar ook bij zoete desserts

Reserveer een tafelWIJ WENSEN U SMAKELIJK ETEN

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Om deze website te gebruiken, gebruiken wij de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Omwille van de prestaties gebruiken we Cloudflare als een CDN-netwerk. Hiermee wordt een cookie "__cfduid" opgeslagen om beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Deze cookie is strikt noodzakelijk voor de beveiligingsfuncties van Cloudflare en kan niet worden uitgeschakeld.
  • __cfduid

Accepteren