Onze dinerkaart

Wij verwelkomen u graag voor het diner op ons terras of in ons restaurant iedere dag vanaf 17.00 uur.

Onderstaand vindt u onze diner gerechten. Een grote variëteit aan zomerse gerechten.

 





Voorgerechten

Wij serveren bij onze voorgerechten en soepen brood en boter.

VOORGERECHTEN

Proeverij van het seizoen € 9.95 (V)
Gegrilde aubergine | mousse van knolselderij-zwarte truffel | schorsenerenchips | notensla | zoet-zure paddenstoelen uit het bos | geschaafde gerookte amandel crunch | uienchutney
Boerenpaté met gerookte eend € 11.50
Rouleau van rund, kalf & varken | gerookte eendenborst uit eigen oven | structuren van biet | pistachenoten
Rundercarpaccio € 12.50
truffelmayonaise | zoet-zure bospaddenstoelen | broodsoldaatjes | oude kaas van de schaaf | rucola | pijnboompitten
Papadum met gerookte noorse zalm € 13.50
Onze zelf gerookte zalm uit de Josper met VOC kruiden | ingelegde groenten | geroosterde zalm met sesam | wasabipoeder | kruiden-kaascrème | furikake | uienmarmelade | bietengel

Romige oosterse pompoensoep € 7.95
kokos | sereh | gevogelte | granny Smith | pijnboompitten | tuinkruiden
Uiensoep (V) € 6.95
mosterdzaad | rode wijn | broodcrouton
Franse vissoep € 8.50
visproeverij | bosui | bruschetta's | rouille


Hoofdgerechten

Wij serveren bij onze hoofdgerechten frites en mayonaise

VIS

Op de huid gebakken Noorse zalmfilet € 19.50
Citrus-risotto | gepofte wortel | sjalot | venkel | sereh beurre blanc
Kabeljauw op de huid geroosterd € 21.50
Fregola | groenten van het seizoen | Hollandaisesaus met groene kruiden
Geschroeide roodbaarsfilet € 23,00
Lintpasta | pompoenstructuren | kreeftenjus

SALADES

Salade uit de zee € 18.50 / € 13.50 klein
gerookte zalm van eigen rookoven| makreelrilette | ingelegde zalmsalade | komkommer | kapperappels | crispy sla | bruchetta's | bietenparels | bietencrème | onze huisdressing
Salade van het seizoen (V) € 13.50 / € 9.50 klein
Paddenstoelen uit het bos | haricots verts | gepofte kastanje van de schaaf | paarse peenfrieten | uienmarmelade | ingelegde groenten | gepofte bospeen | mesclune sla | broodsoldaatjes | bieslook kaasspread
Carpacciosalade € 15.50 / € 11.50 klein
rundercarpaccio | truffelmayonaise | noten | bruchetta | rucola | zoet-zure paddenstoelen uit het bos | rode ui | oude kaas van de schaaf | schorsenerenkrokant | frisse dressing


VLEES

Kalfsentrecote € 23.50
Geroosterde entrecote | Roseval aardappeltjes uit de oven | grond groenten | uien jus de veau
Wapenburger (180 gr.) € 18,50
Runderhamburger | brioche brood | bacon | krokante uienringen | champignons | crispy sla | tomaat-uimarmelade | chilimayonaise | huisgemaakte atjarsalade
Gebakken Hollandse kogel biefstuk (200 gr.) € 21.50
seizoensgroenten| Provencaalse aardappels uit de oven | romige groene peper-Cognacsaus
Duet van hert € 24,50
Gebraden hertenrugfilet | hertenstoof van de bout | zilveruien | hutspot | stoofpeer | kruidkoekkrokant

VEGETARISCH


Thaise gele groentencurry € 16.50
Milde gele curry met kikkererwten | seizoensgroenten | gepofte champignons | krokante ui | kruidenrijst | bosui | schorsenerenchips | gefrituurd hoevenei
Risotto Classico € 17.50
Risotto met zwarte truffeltapenade | courgettelinten | krokante gepocheerd hoevenei | paddenstoelenmelange | kaas van de schaaf | rode bietenparels | notensla

NAGERECHTEN

DESSERTS

Dame blanche € 6.95
3 bollen vanille-ijs | warme chocoladesaus | witte chocolade krullen | seizoensfruit
Home made bread and butter € 6.95
Rijkelijk gevulde bread and butter pudding | speculaasroomijs | specerijenkaramel
Chocoladeproeverij € 7.95
Lopend chocoladetaartje | witte chocolade mousse | chocolade spekkoek | fudgecrème | koffieboontjes | mintsiroop
Vruchtenbavaroise uit onze eigen keuken € 7.95
bavaroise taart met koekbodem| lemon curt | seizoensfruit | sorbetijs

DESSERTWIJNEN

Chateau de Stony Muscat de Languedoc € 5.95 per glas
Frankrijk, Frontignan "Soleil d'Hiver" | Voor bij desserts met fruit, tarte tatin, crème brulée, eendenlever of blauwe schimmelkazen
Romate Pedro-Ximenez € 5.95 per glas
Andalusië-Jerez, Spanje | Goede begeleider voor bij desserts met chocolade, gember, noten en karamel
Pedro Ximenez € 5.25 per glas
Jerez, Spanje | bij uitstek geschikt voor bij desserts met chocolade, gember, noten en karamel
Tokaji Beres 'Magita Edes' Tokaj € 5.95 per glas
Als aperitief, maar ook bij zoete desserts met fruit en kwark of kruidige gerechten

Reserveer een tafelWIJ WENSEN U SMAKELIJK ETEN