Diner - Wapen van Medemblik

Onze dinerkaart

Met een compleet vernieuwde keuken vanaf januari 2018 in combinatie met gastheerschap vanuit het hart, maken wij uw verblijf tot een bijzonder genoegen. De steeds wisselende kaart staat garant voor een grote variëteit aan verfijnde gerechten en mooie passende wijnen. En met onze nieuwkomer De Josper, een pure smaak van grill en houtskooloven.

 





Voorgerechten

Wij serveren bij onze soepen brood en boter.

VOORGERECHTEN

Rundercarpaccio € 12.00
Reypenaer | rucola | pijnboompitten
Gemarineerde specerijzalm naar eigen recept € 12.50
Le Puy-Linzensalade | roze garnaaltjes | ingemaakte komkommer | pompoen
Flammkuchen € 10.00
Gerookte rosbief | paddenstoelen | rucola | Reypenaerkaas
Mousse van geitenkaas € 10.00
Verse vijgen | paddenstoelen | suikerbrood

SOEPEN

Groene mosterdsoep € 7.25
Gerookte langoustine | krokant spek
Uiensoep € 7.00
Croque Monsieur
Romige vissoep € 7.75
Witvis | tomaat | prei | knolselderij


Hoofdgerechten

Wij serveren bij onze hoofdgerechten salade, frites en mayonaise op tafel.

VIS

Sliptong met z’n drieën € 23.50
Friet | sla | mayonaise
Kabeljauwfilet € 21.50
Gnocchi met krabvlees | limoensaus

VEGETARISCH

Zelfgemaakte rijstcrackers € 17.50
Rode bieten hummus | groene kool | paddenstoelen | crispy bonen | krokant van brickdeeg

SALADES

Salade van de zee € 18.00
Gerookte zalm van zalmhuis Smoking | gebakken gamba |makreel | gerookte forel | mesclun sla | frisse dressing
Salade met gemarineerde geitenkaas € 16.00
Gemarineerde pompoen | appel | walnoten | frisse dressing

VLEES

Gestoofde runder ribsteak € 20.00
Oesterzwam | bospeen | jus van eendenlever
Kalfsoester met krokante zwezerik € 22.50
Pastinaak met appel | jus van Pedro Ximenez
Gebakken varkenshaas € 19.50
Rouleau van groene kool en kastanjes | jus van zoethout
Spare ribs €17.50
Tomatensalsa | knoflooksaus
Wapenburger (200gr) van de JOSPER € 14.50
Brioche bol | 200 gram Wieringer weiderund | bacon| Cheddar | tomaat | tomatenrelish
Gevulde varkenshaas € 19.50
Zuurkool | romige aardappelpuree | spek | eigen jus


NAGERECHTEN

DESSERTS

Banoffee met chocolade biscuit € 7.50
Vanille mascarpone
Tarte Tatin van stoofpeer € 7.50
Marsepein | vanille-ijs
Terrine van streekkaas € 7.50
West-friese krentenmik | Beemster appel-perenstroop

DESSERTWIJNEN

Moscato d’Asti ‘Bricco Riella’, Piëmonte, Italië € 4.50 per glas
Cascina Pian d’Or, Piëmonte, Italië | Voor bij desserts met fruit of sorbetijs. Fris en licht mousserend
Muscat de Riversaltes € 5.25 per glas
Domaine des Schistes | Goede begeleider bij uw romige ijsdesserts
Pedro Ximenez € 5.00 per glas
Jerez, Spanje | bij uitstek geschikt bij chocolade, gember en noten
Tokaji Magita 'Cuvee Edes' € 5.25 per glas
Lekker bij een kaasplateau maar ook bij zoete desserts

Reserveer een tafelWIJ WENSEN U SMAKELIJK ETEN